2015. május 23., szombat

Felújításhoz Öntapadós Pvc fólia 15 Méter x 67.5cm - Jelenlegi ára: 8 990 Ft

Mélyen ár alatt eladó utolsó tekercs originál bontatlan német gyártmányú, első osztályú minőségű, dió színű öntapadós Pvc fólia. Tartós, könnyen tisztítható, mosható. Felragasztható üvegre, csempére, falra, műanyagra, fára, bútorokra, stb. Használatával szinte gyerekjáték a konyhabútorok, ajtók, szekrények, asztal, vagy bármilyen tárgy felújítása.  
Rendkívül egyszerű felhasználás 
Négyzetrácsos (1cm-es) hátoldali osztás a pontos szabhatóság érdekében 
Hangulatossá teszi a helyet 
Könnyen tisztítható
Felragasztás megtisztított, zsírtalan felületen történik. A hátlapjáról csak kicsi részt szabad lehúzni, középről kifelé simítva lehet buborékmentesen felragasztani. Kb. 30 percig visszahúzható és újra elsimítható, hogy a buborékok eltűnjenek. A régi tapéta hajszárítóval felmelegítve könnyebben eltávolítható.
Felragasztás előkészítése
Amire szükségünk van: Ollóra, vagy szőnyegvágó késre, vonalzóra, vagy mérőpálcára, íróeszközre és műanyag simítókésre.  
Milyen felületre van szükség?
Fontos, hogy a felület teljesen száraz és tiszta legyen. Az érdes felületeket a felragasztás előtt csiszoljuk le és tisztítsuk meg.
A felragasztás lépései
1. Méretre vágás A fólia hátoldalán lévő papírra vonalzóval és ceruzával/tollal bármilyen formát rajzolhatunk. A fólia hálós felosztása segít mind a forma megrajzolása, mind pedig a fólia szükséges méretűre vágása során.
2. Felragasztás és elsimítás
A hátoldalon lévő papírt először csak egy kb. 10 cm-es darabon válasszuk el a fóliától. Majd a fóliát helyezzük a szögletekre és ragasszuk fel. Ezután lassan húzzuk le a papírt és a fóliát belülről kifelé haladva hólyagmentesen simítsuk el a műanyag simítókés, vagy egy tiszta ruha segítségével.
3. Ferdére sikerült? Nem baj, a fóliát ilyenkor óvatosan lehúzhatjuk és újra felragaszthatjuk, tekintettel arra, hogy a ragasztó teljes erejét csak néhány óra elteltével fejti ki.
Ötletek és trükkök
Elsimítás
A fólia elsimításához a legjobb, ha egy kis szögletes, puha szőnyegdarabbal bevont fadarabot használunk. Ehhez elegendő, ha a szőnyegdarabot tűzőgéppel hozzátűzzük a fadarabhoz.
Szögletek
A szögletek beragasztása előtt ajánlatos a fóliát hajszárítóval (a legkisebb fokozatra állítva) felmelegíteni. Ha fólia felmelegedett, könnyen ráhúzható a szögletekre és kiszögelésekre. Vigyázzunk azonban, hogy a fóliát ne nyújtsuk ki túlzottan.
Hólyagok
A fólia felragasztása során alig keletkezik hólyag, vagy gyűrődés, ha a hátoldalon lévő papírt a felragasztás után (kb. 15-20 centiméterenként ) húzzuk le. Ha mégis keletkeznek apró hólyagok, akkor ezeket egy tűvel kiszúrhatjuk és kinyomhatjuk.
Tisztítás
A d-c-fix fóliák bármilyen a kereskedelemben kapható tisztítószerrel tisztíthatóak. Legjobb ha meleg vizet és egy kevés öblítőszert használunk. A nedves részeket puha ruhával töröljük szárazra.
Eltávolítás
A d-c-fix fóliákat hosszabb idő múlva is el lehet távolítani. A fóliát felmelegített állapotban a legkönnyebb eltávolítani (ehhez használjunk hajszárítót). A ragasztóanyag esetleges maradványait alkoholos oldószerrel lehet eltávolítani.
Megtekinthető, átvehető Szolnok belvárosában minden nap 15 után, vagy előreutalás után futárszolgálattal küldöm.



Jelenlegi ára: 8 990 Ft

Az aukció vége: 2015-06-12 13:47
. Felújításhoz Öntapadós Pvc fólia 15 Méter x 67.5cm - Jelenlegi ára: 8 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése