2015. május 18., hétfő

Eredeti gyári Iphone 5/5S asztali dokkoló fehér - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az iPhone 5s Dock dokkolóval töltheted és szinkronizálhatod is iPhone 5 vagy iPhone 5s készülékedet. Az iPhone álló helyzetben van a dokkolóban, amely így íróasztalra és más munkafelületekre is kiváló választás. Vonalszintű hangkimeneti csatlakozó is található rajta, amelyhez aktív hangszórókat csatlakoztathatsz. Egyéb iPhone 5-tartozékok használatát is támogatja, így például Lightning–USB átalakító kábellel is használható (a kábelt külön tudod megvásárolni). A dokkolóba állított iPhone-nal akár kihangosított telefonbeszélgetéseket is folytathatsz.
Íme, néhány lehetőség az iPhone 5s Dock használatához:
Ha egy külön beszerezhető USB-kábellel a számítógépedhez csatlakoztatod a dokkolót, szinkronizálhatod iPhone készülékedet, és az akkumulátorát is feltöltheted.
Az akkumulátor feltöltéséhez csatlakoztasd a dokkolót egy elektromos aljzathoz az iPhone-hoz kapott Apple USB hálózati adapterrel.
Helyezd a dokkolóba az iPhone-t, és a speciális hangcsatlakozónak köszönhetően máris tiszta hangzású kihangosított hívásokat folytathatsz.
Ha a dokkolót aktív hangszórókhoz vagy hifiberendezéshez csatlakoztatod egy külön beszerezhető 3, 5 mm-es kábellel, akkor zenét és podcastokat tudsz hallgatni az iPhone-ról.



Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Az aukció vége: 2015-06-07 17:00
. Eredeti gyári Iphone 5/5S asztali dokkoló fehér - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése